Gratis Loopbaanadvies

Home / Gratis Loopbaanadvies

Gratis Loopbaanadvies; doe de loopbaan APK voor 45+

 

Herken je dit?

Je hebt het goed naar je zin op je werk: leuke collega’s, werk waar je goed in bent, fijne werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, je zit op je plek! Wel word je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denk je wel eens terug aan het werk dat je 10-15 jaar deed? Niet meer te vergelijken met nu. Vond je het toen beter of slechter? Ach, het paste bij die tijd!

Vraag je jezelf wel eens af hoe jouw huidige werk er over 5 jaar uit zal zien? Kan je jouw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kan je werken leuk houden? Of… zou je misschien nog iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen? Hoe bereid jij je daar op voor?

Als je deze vragen herkent is het tijd voor een loopbaan APK, waarin je kunt kijken hoe jij er voorstaat in de arbeidsmarkt en wat je mogelijkheden om ook in de toekomst om jezelf aantrekkelijk te houden voor werkgevers.

De Overheid biedt 45-plussers biedt de mogelijkheid om een plan voor de toekomst te maken. Dit helpt je om tijdig en bewust na te denken over veranderend arbeidsperspectief, zodat je de regie op je loopbaan houdt.

Is een Loopbaan APK 45+ iets voor jou?

Ben je 45 jaar of ouder en werk je minimaal 12 uur per week dan kan je gebruik maken van de loopbaan APK 45+. Je krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies. Tijdens een aantal gesprekken van in totaal vier uur, zullen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het traject zal je een bruikbaar Ontwikkelplan hebben opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst aan werkmogelijkheden heeft. Je zal een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en hoe je vitaal werkend jouw AOW-leeftijd kan bereiken.

Deelname is vrijwillig

Deelname is volledig vrijwillig en kosteloos. Wat in de gesprekken wordt besproken, blijft een zaak tussen ons. Je werkgever wordt dus niet geïnformeerd over jouw deelname en de resultaten van de loopbaan APK 45+. Je mag zelf weten of je de resultaten later met jouw leidinggevende bespreekt.

Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of je als met ontslag bedreigd wordt en er al een ontslag/reorganisatie regeling voor je van kracht is, dan kan je niet deelnemen aan deze subsidieregeling.

Lees hier meer over de loopbaan APK 45+

Wil je weten of hoe je er voorstaat? Doe de loopbaan APK 45+ en neem contact met me op en dan vertel ik je er alles over.